Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η συγγνώμη του Σπάχια

11:30 μ.μ.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Άξιζε τη νίκη. Ζητάω "συγγνώμη" για την εμφάνισή μας κι απ' τον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω τι συνέβη. Προετοιμαστήκαμε επί 3 ημέρες γι' αυτή την αναμέτρηση κι ένα πράγμα στο οποίο συμφωνήσαμε ήταν να μη δεχτούμε εύκολο καλάθι. Αλλά δεν κάναμε ούτε ένα φάουλ μέχρι το 2-11. Δεχτήκαμε εύκολα καλάθι μέσα απ' τη ρακέτα. Δεν κάναμε ούτε ένα φάουλ στα πρώτα 6 λεπτά. Στη δεύτερη περίοδο προσπαθήσαμε να παίξουμε ως ομάδα. Αλλλά είναι δύσκολο να ανατρέψεις σκορ με τον Παναθηναϊκό. Μόλις 7 βολές είναι οδυνηρό για μία ομάδα όπως η Φενέρ. Σε αντίθεση με τα πολλά φάουλ που έδωσαν σε βάρος μας οι διαιτητές» είπε αρχικά ο προπονητής της τούρκικης ομάδος και κατέληξε:

«Η ευθύνη είναι δική μου κι ζητάω "συγγνώμη" γι' αυτό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα παλέψουμε».

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Νεα για Παναθηναϊκό. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top