Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Σισέ, να πεθάνεις..."

1:25 μ.μ.

Θύμα ρατσιστικών επιθέσεων έγινε ο Τζιμπρίλ Σισέ.  Μπορεί ο γάλλος σούπερ σταρ να έφυγε από την Λάτσιο, φαίνεται όμως
ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της, με τους οποίους είχε έρθει αρκετές φορές σε κόντρα στο διάστημα της παραμονής του στην Ρώμη, δεν τον ξεχνούν. Βέβαια πάντα οι «χούλιγκαν» χτυπούν μέσω του Η/Υ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού με τη φανέλα της ΚΠΡ και του πρώτου γκολ που πέτυχε ως παίκτης της, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς των «λατσιάλι», μέσω twitter.

Να πεθάνεις νέγρε μπάσταρδε. Οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν», ήταν το μήνυμα που δέχθηκε, με την απάντηση του Γάλλου επιθετικού να έρχεται λίγη ώρα αργότερα και να είναι ιδιαίτερα επιθετική.

«Είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος που με προσβάλει με αυτόν τον τρόπο, επειδή έφυγα από την Λάτσιο. Πραγματικά είσαι ηλίθιος», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σισέ στα αγγλικά, για να ακολουθήσει αμέσως μετά άλλο ένα πολύ πιο σκληρό στα ιταλικά που έλεγε:

«Είσαι ένας ηλίθιος γεμάτος σκ... Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσείς. Είσαι ρατσιστής της π...», ήταν το σχόλιο του Σισέ.

Αμέσως μετά, σειρά πήρε άλλος οπαδός της Λάτσιο που έγραψε «ο Τζιμπρίλ είναι μια μεγάλη μαϊμού», με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να απαντάει αρχικά με την ατάκα «ωραία, είναι η παρέλαση των... ηλιθίων απόψε» και να συνεχίζει σε διαδοχικά σχόλια:

«Τους απάντησα, απλώς για να δείξω πόσο πολύ ηλίθιοι είναι ορισμένοι. Μόνο και μόνο επειδή έφυγα από την ομάδα είμαι είτε γαμ... νέγρος που πρέπει να πεθάνει ή μεγάλη μαϊμού. Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος. Εσείς οι δύο είστε γαμ... ανεγκέφαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Ο... διάλογος ολοκληρώθηκε με ένα... μεγαλοπρεπές «άντε γ...» που απηύθυνε ο Γάλλος φορ στον πρώτο οπαδό που άνοιξε τον χορό, χωρίς να δοθεί συνέχεια από κανένα.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 σχόλια:

  1. Αυτό το συμβάν με τον ΣΙΣΕ και τους οπαδούς δείχνει πως υπάρχουν κι αλλού ανεγκέφολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© 2013 Νεα για Παναθηναϊκό. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top